Ådalsbyerne.dk

Gundersted Købmandsgård

Gundersted Købmandsgård er et beskæftigelsestilbud til voksne udviklingshæmmede i Vesthimmerlands Kommune. Købmandsgården drives som et samarbejde mellem Beskyttet Værksted Løgstør - Køkken & Hvidevarer Brugsen St. Ajstrup og foreningen Gundersted Købmandsgård f.m.b.a.

Dette samarbejde medfører, at vi nu er leveringsdygtige i alle produktgrupper uanset kvanta.

Top FrugtTop VinTop Kolonial

Historie:

Gundersted Købmandsgård startede i 2001 som et beskæftigelsesprojekt for udviklingshæmmede voksne på Det Beskyttede Værksted i Løgstør. Der blev fra starten indledt et samarbejde med JC Marked i Aggersund, som leverandør og ejer af varelager.

Den 10. oktober 2008 påbegyndte Køkken & Hvidevarer Brugsen St. Ajstrup som fast leverandør og samarbejdspartner. I den forbindelse har Brugsen St. Ajstrup finansieret en omfattende renovering af butikken samt foran denne så den er meget præsentabel samt er i en god gænge med stigende omsætning.

Gundersted Købmandsgård er nu en permanent satellit under BV Løgstør og betragtes som en stor succes i værkstedets historie.

Gundersted Købmandsgård danner i dag dagligt ramme for ca. 16 brugere, der udover at beskæftige sig med butiksdrift også tilbydes arbejde på et vedligeholdelsesværksted, job på et skovhold, der laver brænde og plads i en pedelgruppe, der servicere lokale haveholdere i Gundersted, Aars og Løgstør. Der er i øjeblikket ansat 3 pædagogiske personaler i Gundersted afdelingen.

Målet for vore aktiviteter er fortsat, at skabe meningsfyldt beskæftigelse til vore daglige brugere. Købmandsgården tilbyder udbringning af varer, udført af vore dygtige butiksassistenter der således servicerer kunder der ikke selv kan udføre sine indkøb.

Butikken drives nu i samarbejde med Brugsen St. Ajstrup, der flere gange ugentligt forsyner butikken med friske råvarer og tilfører os faglig assistance.

Vi glæder os til at se dig i butikken til en god handel

Hilsen

Personalet i Gundersted Købmandsgård

Besøg også Køkken & Hvidevarer Brugsen www.st-ajstrup.dk